Over

Halim Gökduman (1986) is geboren en getogen in Nijmegen; zijn roots liggen in Turkije. Na 4 jaar in Utrecht gewoond te hebben is hij in 2016 verhuisd naar Rotterdam.

Halim kon de drift om het werkveld in te gaan niet langer onderdrukken, waardoor hij het middelbare onderwijs niet heeft afgerond. Hij zat van 1999 tot en met 2005 op het Stedelijk Gymnasium Nijmegen.

In zomer 2005 viel hij met de deur naar binnen bij Ziggo (voormalig UPC Nederland). Daar is hij gegroeid van Service Disruption Representative naar Data Analyst. Na 9,5 jaar bij Ziggo (voormalig UPC Nederland) gewerkt te hebben heeft hij per 1 mei 2015 de overstap naar het moederbedrijf Liberty Global gemaakt. Daar is hij werkzaam als Business Analyst. Zie LinkedIn voor meer informatie.

Hobby’s
Eind 2011 heeft hij het hardlopen ontdekt. Dat beviel hem zo goed dat hij alle blessures ten spijt is doorgegaan met hardlopen. Het hardlopen heeft in 2016 plaatsgemaakt voor fitness vanwege een aanhoudende blessure. In 2013 heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en is hij op zoek gegaan naar adrenalinekicks: skydiven boven Texel, abseilen van de Euromast en paragliden vanaf Babadağ in Fethiye (Turkije).

Verder is hij sinds april 2015 in het bezit van een motorrijbewijs. Motorrijden geeft hem het ultieme gevoel van vrijheid. De snelheid en de bewegingsvrijheid die een motor bieden zijn geweldig. Het motorrijden gaat goed samen met zijn andere hobby, namelijk reizen.